onsdag 11. april 2012

Urørt!

 
Jeg begynte å blogge etter at vi flyttet inn i nytt hus i November. Har alltid ønsket å bo i hus og gleden var stor da vi endelig etter 9 mnd ventetid flyttet inn i helt nytt hus i Drøbak. Ser veldig frem mot våren og uteprosjektene mine.
Her er noen av bildene mine jeg liker best. Bildet øverst er stemningsbilde fra badet.
Dyrene underst har jeg selv heklet til sønnen min. Her sitter de i yndlingssofaen min fra Magazin. Denne har fått hedersplass i gangen. Det er så herlig å ha stor plass i gangen så vi og gjester kan sette oss ned og få på yttertøy og sko.
Vil også til slutt takke NIB for muligheten;o)
2 kommentarer:

  1. Så herlig å finne nye blogger gjennom urørt på nib. Så spennende med livet på landet da. bor på landet utenfor trondheim jeg og trives godt med det. En flott blogg og nydelig hjem du har!

    Ønsker deg en flott ny uke!

    SvarSlett
  2. Hyggelig at du tok en tur innom og så bra at NIB gir oss nye bloggere denne muligheten. Måtte jo ta en titt hos deg også og jeg må si du har det veldig fint. Soverommet kommer til å se ut som en ekslusiv suite når det blir ferdig:0) Og jeg liker veldig godt terassen deres virkelig flott. Der kunne jeg har sittet langt ut i de sene nattetimer.
    Ha en fin uke :0)

    SvarSlett

Takk for at du tittet innom bloggen min. Ha en fortsatt fin dag.

*Har du ikke blogg, gjør du slik:
1)Skriv din kommentar i det hvite feltet
2)Skriv inn ordrebekreftelsen (gjenta bokstavene du ser over)
3)Trykk for Anonym
4)Publiser kommentaren