fredag 2. november 2012

Bath

 
Fredag og helg. I dag har de vært planleggingsdag i barnehagen så vi har kost oss hjemme. Bestillte for noen dager siden noen fine ting til badet som jeg fikk hentet i dag. De er bestilt på nettbutikken http://www.sofiesvilla.no/. Min favoritt nettbutikk på interiør. De har så mye fint. De har et lager/showroom her i Drøbak så da henter jeg varene der. Nå har lageret blitt butikk så jeg ble så glad da jeg så det. Dessverre hadde jeg William i bilen i dag så jeg fikk ikke tittet noe, men neste gang skal jeg dra alene;0)
 
Når jeg da først var i gang tok jeg noen bilder av badet så jeg får vist det frem igjen. jeg er så fornøyd med badet vårt og er veldig glad for løsningene og valgene vi gjorde i forhold til at vi valgte grå innredning, glassdør i dusjen, boblebad og at vi valge disse flisene og ikke de store matte som var standard.
 
 
Syns denne serien, Le Bain, passet veldig godt med kanggene jeg hadde her fra før så de måtte jeg bare ha.
  
Baderomsinnredning Herregård fra Sigdal. Her har jeg valgt å ha innredningen i fargen grå, noe jeg syns passer veldig godt iom at resten av badet er hvitt. I resten av huset er møblene hvite og veggene er malt i grå (morgendis). Jeg valgte også å ha teggelist på badet. Den gjør det lille ekstra. Vi fikk ikke ha det på kjøkkenen iom at taket er senket der så da måtte jeg bare ha det på badet.
 
 
Dette dusjhjørnet ble vi veldig fornøyde med. Her skulle det vært helt åpent, men vi valgte å ha en glassdør her. Dusjen er stor og god og her har vi Hans gohe raindance dusjesett. Deilig med en skikkelig massasjedusj.
 
 
 
Ha en fin helg dere. Det skal regne hele helgen så det er bare å kose seg inne.
 
Bianca

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tittet innom bloggen min. Ha en fortsatt fin dag.

*Har du ikke blogg, gjør du slik:
1)Skriv din kommentar i det hvite feltet
2)Skriv inn ordrebekreftelsen (gjenta bokstavene du ser over)
3)Trykk for Anonym
4)Publiser kommentaren