tirsdag 12. august 2014

 
Det var lenge siden det. Denne sommeren og våren har vært helt fantastisk. Beste noen sinne. Hver dag og kveld har vi tilbrakt ute i hagen eller på stranden. Uteplassen bak huset har fått makover. Vi har lagt ferdigplen og tråkkheller. Plassen hadde tidligere bare grus, eller pukk og det var kun til irritasjon. Smågrusen eller sanden ble til stadighet dratt inn i huset og på terrassen. Denne plassen har nå blitt mitt favorittsted i hagen en oase av klatreplanter, urter og vakre blomster. Biene elsker den også. En dag talte jeg 10 bier bare på den ene urten min. Jeg har 4 kasser med New Dawn klatreroser, og tre kasser med klematis. Forran klematisen har jeg urter (Basilikum, oregano, gressløk, mynte, koriander, estragon, rosmarin, timian, persille, dill, salvie). Jeg hørte at klematis liker å ha dekke nederst ved røttene og prøvde meg allerede i fjor med urter og det funker helt perfekt. En del av urtene har jeg fra i fjor og klematisen har vokst seg veldig bra i år. Kassene med planter, natursteinen og rosebuen har nå kommet til sin rett mot det grønne gresset.
 
Vi flyttet hjørnesofaen til terrassen nede i hagen da vi plantet ferdigplen. Der har den blitt stående. Den passer perfekt der og hjørnet bak har nå blitt soldekk. Her har jeg plassert solsengene mine. Her er det sol store deler av døgnet og jeg har tilbragt mesteparten av ferien her.
 
Nå går det dessverre mot høst. Vi kan jo ikke klage etter denne sommeren og plantene og vekstene har jo virkelig hatt underskudd på regn. De er nok veldig glade nå;0)
Vi har jo godt av å komme tilbake til hverdagen selv. Håper på en flott høst og at det bare fortsetter å spire og gro og glede oss til neste sesong i hagen.
 
Ha en fin uke.
 
Bianca
 
 
 
Klatreroser, eføy, klematis og urter
 
Balkonger
 
Div roser
 
Paprika, tomater, eføy, georginer, syrinhortensia og georginer
Klematis, stemorsblomster, spanske margeritter, roser, peoner og magnolia

Ranunkler, gravmyrt, magnolia, tulipaner og rosemandel





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tittet innom bloggen min. Ha en fortsatt fin dag.

*Har du ikke blogg, gjør du slik:
1)Skriv din kommentar i det hvite feltet
2)Skriv inn ordrebekreftelsen (gjenta bokstavene du ser over)
3)Trykk for Anonym
4)Publiser kommentaren