fredag 24. januar 2014


 
Da ble det jo vinter i år også da. Det blir jo koseligere og lysere når det kommer litt snø. Til helgen blir det årets første langrennstur. William er klar og har hatt testrunder i hagen så vi får håpe det går bra.
 
Året har vært fint så langt. Jeg har klart å holde målene om å trene. Startet allerede i oktober og har faktisk klart å trene 3 dager i uken med noen få unntak. Jeg har kommet i gang med studiene mine og levert første oppgave. Forrige uke hadde Mikael og jeg en helt fantastisk tur til New York. Shopping, Champagne, Broadway show (Phantom of the Opera) og romantisk spasertur i Central Park. Kan anbefales på det sterkeste.
 
Tok en runde i hagen i går og det ser ut som plantene mine har det bra. Og så har jeg jo selvfølgelig noen tanker om forandring i stue og spisestue. Litt utskiftninger, pussing og maling, så vi får se hva året bringer.
 
Vel helgen kommer snikende på nå så kos dere masse og gjør noe gøy med barna ute.
 
Bianca
 
 


mandag 6. januar 2014

Nytt år nye muligheter


 
Hei hei og godt nytt år til dere alle. Her i huset er julen pakket bort for denne gang. Det er så koselig å pynte og gjøre det fint til jul, men så er det deilig å ta det bort også når julen er over. Dette året blir for min del et veldig spennende år. Jeg har jo sagt opp jobben min for å bli student. Jeg har startet på interiørskolen via Nki og blir student på heltid. Fikk bøker og annet studiemateriell før jul, men i dag ble første studiedag. Veldig spennende.
 
Putene på bilde over kjøpte jeg i romjulen. Jeg har sett de på nett før, men da var det en side man ikke kunne bestille fra Norge. Jeg ble så glad da jeg så disse hos Møblia før jul. Min mann er nemlig halvt Kanadisk og min sønn da en fjerdedels Kanadisk. Disse måtte jeg derfor bare ha. De er fra Artwood og kjempedeilige.
 
Ha en fin uke!
Bianca