tag:blogger.com,1999:blog-51805553223690270.post3969474120230627185..comments2023-09-28T07:41:51.171-07:00Comments on Mibia: Det snør det snør... igjen...Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/14495577166134460866noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-51805553223690270.post-55318988540816771582013-01-27T23:37:55.308-08:002013-01-27T23:37:55.308-08:00Ja det er veldig rustikk og helt nydelig. Veldig g...Ja det er veldig rustikk og helt nydelig. Veldig greit å serevere når man skal ha gjester for man gjør alle forberedelsene i god tid og så skal jo maten bare stå i ovnene i 4-5 timer. Jo lengere den står jo mørere blir kjøttet. Abolutt verdt å prøve. Vi har brukt denne oppskriften når vi har laget det http://larsspiser.no/tag/lammeskank/. Alle de krydderene som er i gjør at sausen smaker helt nydelig.<br /><br />BiancaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14495577166134460866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-51805553223690270.post-87067021644870460242013-01-27T11:36:51.483-08:002013-01-27T11:36:51.483-08:00Mmmmm, hørtes kos ut og så snadder mat da!
Ha en ...Mmmmm, hørtes kos ut og så snadder mat da!<br /><br />Ha en fin kveld!<br /><br />Klem :)Nenneshttps://www.blogger.com/profile/04481922705069125940noreply@blogger.com