fredag 28. desember 2012

Romjul

 
Da er julen over og romjulen er godt i gang. Man vasker, handler og ordner så mye til selve kvelden og når julaften kommer er det mye stress og kaos. Veldig hyggelig, men da er det veldig deilig med romjulen. Slenge seg på sofan i godbuksa og se på tv. Vi har vært ute på skøyer og akt også. Deilig å komme seg ut i frisk luft. Det blir jo mye spising i jula.
 
Ble veldig formøyd med juletreet i år. Ble edelgran som alltid. I år plasserte vi det ved trappen og det ble veldig koselig. Er like gøy hver jul å finne frem eskene med juletrepynten. Har sammlet opp mye fint opp gjennom årene. Hver jul får både vi og William en ny pynt fra svigermor, noe som er veldig hyggelig. Jeg er av typen som liker å ha masse pynt på treet og mye forskjellig. Syns selv at det blir lite personlig med et tre som bare har helt like kuler i to forskjellige farger. 
 
 


 
Hver jul må Mikkey og Minnie frem. Disse kjøpte jeg i julebutikken på Downtown Disney da jeg jobber på Epcot senteret i 1999/2000. Det blir jo ikke jul uten Disney.
 


 
Lille julaften med Grevinnen og hovmesteren.
 
 
Da blir det middagsselskap i morgen og så er det bare å se frem til nyttårsaften og fyrverkeri. Det er alltid like stas for barna.
 
Ha en fortsatt fin jul alle sammen.
 
Bianca

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tittet innom bloggen min. Ha en fortsatt fin dag.

*Har du ikke blogg, gjør du slik:
1)Skriv din kommentar i det hvite feltet
2)Skriv inn ordrebekreftelsen (gjenta bokstavene du ser over)
3)Trykk for Anonym
4)Publiser kommentaren