tirsdag 3. april 2012


Da er påsken i gang for de fleste. Vi har hatt fri hele uken. Hele gårsdagen gikk med til å rydde garasjen. Vi monterte hyller fra Bauhause og nå er det ordning og reda i garasjen. Vi  mangler bare å kjøre bort søppel og ting som skal gis bort. Turen til Bauhause var ganske morsom der kan man vandre rundt i timesvis med stoore handlevogner. Fikk veldig USA følelse da vi kom dit. Stor parkeringsplass og de spillte musikk. Typisk USA.

Over ser dere fremgang på teppe mitt. Jeg har montert første del. 2 slike til og en pyntekant rundt og teppe er ferdig. jeg er faktisk ganske fornøyd. Blir nok flere slike tepper i fremtiden. Ble så ivrig at vi kjørte helt til Fredrikstad for å kjøpe garn... hihi;0)

Vel i dag går turen til Kongsberg. Skal besøke et vennepar der og overnatte til i morgen. William gleder seg masse til å leke med Adrian.
God påske alle sammen!


2 kommentarer:

  1. Hei :-) Superfint hekleteppe du lager. Har sett på oppskriften og vurderer å lage det selv også, men det står ingenting om målene på teppet i oppskriften. Ser du allerede er ferdig med første tredjedel. Hvor stor ble den? Mvh. Silje

    SvarSlett
  2. Hei. Takk for det. jeg har nå heklet ferdig teppe minus pyntekanten og målene er nå 80x134. Perfekt str til å ha rundt seg når man sitter ute på kalde kvelder. Det er veldig godt og varmt iom at det er heklet i ull.
    MVH Bianca

    SvarSlett

Takk for at du tittet innom bloggen min. Ha en fortsatt fin dag.

*Har du ikke blogg, gjør du slik:
1)Skriv din kommentar i det hvite feltet
2)Skriv inn ordrebekreftelsen (gjenta bokstavene du ser over)
3)Trykk for Anonym
4)Publiser kommentaren