søndag 29. juli 2012


Da var det siste dag i fereien og det er vemodig. Har ikke lyst til at ferien skal være over og så er det ekstra ille når mannen og sønnen skal være hjemme en uke til... Men man må jo jobbe sånn er det bare. Vi har jo ihvertfall fått gjort mye fornuftig i sommer. Hagen har blitt en helt annen enn da vi startet i vår. Jeg er veldig fornøyd med alt vi har fått til. Skaldyraften med reker, krabbeklør, hummer, sjøkreps og kongekrabbe. Det var deilig.
Kvelden ble avsluttet i kroken med masse lykter.Nå har vi fått lagt ut bark på bakrduken vår og det ser så mye penere ut nå.


Syrinstiklinger tatt fra hagen til mamma og pappa. Det var min farmor som hadde disse i sin hage. Håper den trives og vokser seg til.Denne gule Peer Gynt rosen min har ikke blitt spist av rådyr.
Til dere som fortsatt har ferie fortsatt god ferie og til oss som skal tilbake på jobb så får vi trøste oss med at det går seg til og håpe av vi får en lang sommer med mange fine kvelder og helger. Sommeren er jo ikke over enda.

1 kommentar:

  1. Er imponert over hvor effektive dere er Bianca:) Hagen deres ser så fin ut, og det ser så koselig ut med alle lyktene på kvelden:) Håper det var greit å begynne å jobbe igjen! God helg! Klem

    SvarSlett

Takk for at du tittet innom bloggen min. Ha en fortsatt fin dag.

*Har du ikke blogg, gjør du slik:
1)Skriv din kommentar i det hvite feltet
2)Skriv inn ordrebekreftelsen (gjenta bokstavene du ser over)
3)Trykk for Anonym
4)Publiser kommentaren