mandag 8. juli 2013

Sommeren endelig her!


 
Sol og sommer endelig. Denne helgen har bare vært helt fantasktisk. Mamma kom på tosdag kveld og vi satt oppe og pratet og koste oss med litt vin. Fredag stod vi opp og spiste frokost ute på terrassen. Deilig. Vi pakket og dro på stranden. Det som er veldig deilig med å bo i Drøbak er at det aldri er langt til stranden.Tar 5-10 min å gå til den nærmeste fra oss. Etter en lang dag på stranden dro vi hjem og dusjet og skiftet og så bar det videre til Drøbak sentrum. Sightseeing og så spiste vi på Sjøstjernen. Nydelig mat og mye plass ute for barna og leke og springe rundt. Min ble selvfølgelig klissvåt av å løpe i fontenen;0)
 
Lørdag var jo været enda bedre. Ble soling og stell av blomster. Noen har jo ikke helt likt alt regnet som har kommet de siste ukene, men de fleste har klart seg veldig bra. Peer Gynt rosen står i full blomst og har to store og flotte blomster på seg. Ser dessverre at noen av knoppene har blitt spist så da har nok rådyrene vært her igjen. Det har også blitt gnagd på kirsebærtreet. Gleder meg til vi får opp redskapsboden nede på tomten. Den vil nok sperre ganske mye og kanskje holde parasittene borte. Jeg får jo trøste meg med at klatrerosene mine spiser de ikke. De har så mange knopper at det er helt villt. Har fire new dawn roser langs støyskjermen og to lilla/hvite i rosebuen. Etter litt stell og soling kjørte jeg mamma hjem. De har fornyet utearealet med sofagruppe og spisegruppe. Ble så mye bedre enn de gamle plastmøblene de har hatt i 15 år. På kvelden kjørte vi hjem.
 
I går ble det også jobbing og soling i hagen. Måtte luke litt og stelle litt med rosene mine. Det var jo så deilig og varmt i går. Måtte ha mange pauser i skyggen. William var så snill og grei i går så mor fikk kost seg masse i sola med Fifty shades of grey mens William kosete seg i teltet sitt i skyggen.
Ha en fin og solfylt uke. Blir min siste før ferien.
 
Bianca

 
Spanske margeritter er så gøye. De er pene og finnes i mange fine farger. Når man kjøper de er de en bitte liten plante med noen få blomster og så blir de kjempestore med mange blomster som fyller en stor kasse.
 
 
En av de fire New Dawn klatrerosene mine. Denne har flest knopper. Tror jeg det var nesten 30 stk. De blir store og dus rosa. Kjempelekre.
 
 
Klatrerosen i rosebuen. To kopper. De skal være både lilla og hvite på samme plante. Blir spennende og se.
 

 
Mer spanske margeritter. De lys rosa er så fine og de hvite er lilla i midten og på baksiden.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tittet innom bloggen min. Ha en fortsatt fin dag.

*Har du ikke blogg, gjør du slik:
1)Skriv din kommentar i det hvite feltet
2)Skriv inn ordrebekreftelsen (gjenta bokstavene du ser over)
3)Trykk for Anonym
4)Publiser kommentaren