Søndag ettermiddag og det har vært en veldig hyggelig helg, med besøk fra Kongsberg. Her i Drøbak har det lavet ned i hele dag og i går. Jeg og veninnen min var ute og gikk en tur i snøværet. Det var veldig koselig og så er det jo så deilig å komme seg ut en tur. Tittet litt i butikkene i sentrum, men fant ikke noe i dag. Må vel vente til salget er over og nyhetene kommer.
I går severte vi lammeskank med tomatiserte grønnsaker og potetpurre, noe som falt veldig i smak hos gjestene. Alltid hyggelig å lage noe spesielt til folk som setter pris på god mat.
Nå nyter jeg å slappe av litt med nyeste utgave har Vakre hjem og interiør. Nyt resten av helgen dere
og ha en fin uke.
Bianca
Mmmmm, hørtes kos ut og så snadder mat da!
SvarSlettHa en fin kveld!
Klem :)
Ja det er veldig rustikk og helt nydelig. Veldig greit å serevere når man skal ha gjester for man gjør alle forberedelsene i god tid og så skal jo maten bare stå i ovnene i 4-5 timer. Jo lengere den står jo mørere blir kjøttet. Abolutt verdt å prøve. Vi har brukt denne oppskriften når vi har laget det http://larsspiser.no/tag/lammeskank/. Alle de krydderene som er i gjør at sausen smaker helt nydelig.
SlettBianca